Coral de Mataró: ampliant repertori

La Coral de Mataró va néixer la tardor del 2021. Aquesta iniciativa va dirigida a persones que no cal que hagin cantat prèviament, però que tenen interès per la música.
El repertori que treballem és de música actual, en català, castellà i anglès.
Les sessions comencen amb un escalfament, seguit d’exercicis de tècnica vocal. Posteriorment treballem el repertori. I acabem amb una relaxació.
L’objectiu de la coral és passar una bona estona al voltant de la música.
Actualment som 11 cantaires, alguns tenen experiència amb altres corals i altres no havien cantat mai. Estem oberts a rebre noves veus, sobretot masculines.
Assagem cada quinze dies.
Paguem 15€/mes.

La directora de la nostra coral és la Clàudia Dubé, professional amb molta experiència i completissima formació. Actualment dirigeix l’orquestra de Mataró, el cor Madrigalista i la Perla de l’Havana, és directora de l’escola de Música Sincronia on imparteix classes de cant, piano i violí. Destaca per la seva qualitat humana, la seva capacitat per transmetre positivisme i aconsegueix que els seus alumnes s’impliquin i avancin deixant enrere els complexos.

El nostre repertori va creixent poc a poc, ara estem ampliant el nostre repertori amb la segona fornada de temes, al març hem començat a cantar aquests 3 temes:

Animeu-vos a venir a provar! 🙂

Més informació i inscripcions a saopsicologia@gmail.com

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s