Grup de lectura

El 24 de febrer del 2019 el grup de lectura va començar a caminar per la magnífica i fosca “La carretera” de Cormac McCarthy, 3 anys i 34 llibres més tard, el grup segueix reunint-se aproximadament cada mes. Es tracta d’un grup divers pel que fa als hàbits lectors, l’edat o la professió; però tots tenim en comú un tracte respectuós i afable amb els companys amb els que hem anat estretant vincles entre pàgines, whatsapps i algun que altre dinar.

El grup es manté obert a noves incorporacions, no cal ser un erudit ni un lector compulsiu, però els que ho siguin també seran molt benvinguts.

Analitzem les lectures de forma coral i molt lliure, de manera que cadascú pot compartir allò que li ha cridat l’atenció de l’obra.

L’elecció de les obres es fa per votació a partir de 5 propostes que presento jo, Cristina Mas, com a coordinadora i iniciadora d’aquest grup.

Alguns dels llibres que hem llegit son: “Guerra i Pau” de Tolstoi, “Manual per a dones de fer feines” de Lucía Berlin, “El procés” de Kafka, “Mi carta más larga” de Mariama Ba, “Les ones” de Virginia Woolf, “Pastoral americana” de Philip Roth, “Els desposseïts” de Ursula K. Le Guin i “Stoner” de John Williams.

Més informació i inscripcions a saopsicologia@gmail.com