Comencem

L’Associació Saó Psicologia comença el seu camí el març de 2021 amb la voluntat de ser un recurs que estigui a l’abast de tothom. Un recurs psicològic però sobretot humà, perquè són les persones i les relacions socials les que tenen un paper clau quan necessitem guarir les ferides mentals.

Volem que sentiu que l’Associació és una porta oberta que hi és sempre, que hi és si altres suports han fallat o si la vida ens ha donat un revés o uns quants, també hi és si m’adono que sóc jo mateix/a qui s’ha convertit en un enemic. No esteu sols.

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s